Ons Team

Maaike Poppegaai

Maaike is een verbinder, sociaal geograaf, initiator, conceptontwikkelaar en inspirator. Ze ontwikkelt broedplaatsen,  bedenkt oplossingen voor leegstand en initieert projecten om wijkeconomieën of winkelstraten te boosten. Dit doet zij nu o.a. als initiator van Lola Lik en Mama Louise. Voorheen als artistiek leider van de Noorderparkkamer, kwartiermaker van LOLA en Broedstraten. Ook werkt zij ook als consultant voor vastgoedontwikkelaars, Gemeente en woningbouwcorporaties. 

Als geen ander laat zij zich inspireren door de talenten, verhalen en avonturen op straat en gebruikt dit als aanknopingspunt voor nieuwe verbindingen en initiatieven. Ze weet haar wetenschappelijke kennis in te zetten om lokale problemen te koppelen aan grotere maatschappelijk en economische vraagstukken. 

Ons Team

Mira ter Braak

Mira is ruimtelijk vormgever, verbinder, creatief concept- en projectontwikkelaar, curator, en initiator. Zij legt de verbinding tussen mens, ruimte en ervaring. Met name op het gebied van herbestemming en design van interieurs en locaties. Als initiator van ontwerpstudio MOS is haar specialisme o.a. toegepast in Café de Smoeshaan, restaurant Instock, het Concertgemaal, de Balie en Stadsschouwburg Amsterdam. Als medeoprichter en artistiek leider zette zij zich in voor wijken in transitie middels 

Broedstraten, Broedplaats de Modestraat en Studio/K.

Met haar expertise als vormgever, verbinder en ontdekker van lokaal talent en ondernemerschap. Maakt zij continu een koppeling tussen creatieven en netwerken in de buurt en daarbuiten. Concept versterking, branding, locatie en vormgeving is hierin onlosmakelijk verbonden aan haar aanpak om verborgen ondernemers een fysiek en authentiek gezicht te geven.

Ons Team

Mischa Woutersen

Mischa werkt graag aan projecten waar bewoners, ondernemers en organisaties samenwerken aan een betere leefomgeving. Voorbeelden zijn Bankjescollectief, Parkotheek en Bellamybuurt in Beweging. Hij neemt in deze projecten de rol op van coördinator of projectleider, maar hij werkt mee aan het doorontwikkelen van ieder concept, zodat ze verder kunnen uitgroeien tot succesverhalen.