Toko / Over de Toko

De Toko is een huiskamerrestaurant waar buurtkoks, thuiscateraars, startende ondernemers een plek krijgen om hun kookkunsten te tonen. Mama Louise biedt het framework waarin de buurtkok of lokaal culinair talent zijn keuken of restaurant kan openen en testen. Het is een wisselende formule waarin een tiental koks per jaar zich kan manifesteren.

Woon je in de buurt en ben jij een startende ondernemer of culinair talent? Wil jij het huiskamerrestaurant invulling geven met jouw keuken of restaurantconcept. Neem dan contact op met Mama Louise: info@mamalouise.nl.

De Toko in de Van der Pekstraat was een pilotproject van een jaar. We genieten nog na van alle mooie momenten in de Toko, de heerlijke gerechten van onze bijzondere koks en de vele ontmoetingen in deze huiskamer van de buurt.

Momenteel is de Toko in de Van der Pekstraat dus gesloten, maar we blijven in ontwikkeling. Hou de website en onze Facebook in de gaten. Heb je zelf een idee, of een mooie plek waar we kunnen neerstrijken, dan horen wij dat graag!